Nyhetsarkiv

Sortera: nyast först | äldst först

2017-03-27

Norra Tornen högst i Stockholm

De två nya bostadshusen ligger vid Norra Stationsgatan och kommer att få en utsikt som inte går av för hackor. — Det ena tornet kallas Innovationen och ska stå klart i mars 2018. Det blir 125 meter och den högsta byggnaden i innerstan. Alla lägenheter kommer att ha en hög takhöjd och l...Läs mer »

2016-12-09

5 Hus i Tollare delvis klart

Tollare Strand är ett nytt bostadsområde som byggs i Nacka kommun. När allt är klart ska omkring 1.000 bostäder stå färdiga. Dessutom byggs lekplatser, vårdhem, förskola, båtplatser och en pontonbro som ska gå till Mårtens Holme. Byggnationen är uppdelad i många olika entreprenader....Läs mer »

2016-08-15

Sök jobb på Ortogonal

Ortogonal AB är en framgångsrik och serviceinriktad mätkonsult. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen. I dag har vi nio anställda ingenjörer som arbetar på fältet och en heltidsanställd i administrationen. Vårt kontor ligger i Farsta, i södra Stockholm. Arbetsuppgifter Som ingenj...Läs mer »

2016-07-07

Stugområde i Boo rustas upp

Nacka kommun satsar nu på det gamla fritidshusområdet för att skapa bättre förutsättningar för permanentboende. Omkring 190 fastigheter berörs. Inom några år ska alla få kommunalt vatten och avlopp. Men först görs en förstudie av marken och terrängen. Ortogonal har, som underentre...Läs mer »

2015-06-29

200 nya bostäder i Liljeholmen

De första sex husen ska byggas vid en bergssluttning på den södra sidan av Nybohovsbacken. Men först måste en stor del av berget, närmare bestämt 23.000 kvadratmeter, sprängas bort. Ortogonal arbetar som underentreprenör åt Skanska i två ol...Läs mer »

2015-06-16

Snart öppnas Norsborgsdepån

Nästa år öppnas den nya tunnelbanedepån i södra Stockholm. Kostnaden för hela projektet är omkring två miljarder kronor och den kände rapparen Dogge Doggelito har anlitats för att ge marknadsföringen en skjuts. — Det är ett av d...Läs mer »

2016-03-18

Ortogonal arbetar med Zenhusen

De 18 bostäderna är inrymda i två huslängor och är byggda som "townhouses", eller statsradhus på svenska. Det är byggnadsfirman Erik Wallin som bygger husen, som ska stå klara vid årets slut. Ortogonal har anlitats av underentreprenören Midroc ...Läs mer »

2013-07-04

Ortogonal nyanställer

28-årige Johannes Fast från Sundbyberg har jobbat för Ortogonal i några veckor och hunnit bli varm i kläderna. — Man lär sig mycket och utvecklas. Man stöter på nya problem som måste lösas hela tiden. Jobbet är varierande, man arbetar både inomhus framför datorn och utomhus, säger J...Läs mer »

2013-07-15

Danderyds sjukhus får ny akut

Den nya akutmottagningen ska länkas ihop med den nuvarande akuten. Samtidigt ska den befintliga mottagningen genomgå en omfattande renovering. Landstingsfullmäktige sade ja till om- och tillbyggnaden tidigare i år. Projektet ska vara klart 2017 och den totala kostnaden är...Läs mer »

2012-11-07

Nya anställda på Ortogonal

26-årige Fredrik Viklund (till vänster på bilden) kommer från Täby och är nyutexaminerad från Kartotek i Handen. Tidigare har han arbetat som elmontör. — Men jag blev uppsagd från firman på grund av finanskrisen. Då tänkte...Läs mer »

Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RSS


ShareThis